"Mirajul utopiei. Calatoriile in URSS: control si propaganda"

Editura Vremea, Bucuresti, 2013 www.edituravremea.ro

vineri, 26 februarie 2010

EVENIMENT

În cadrul Săptămânii Europene a IMM-urilor, 25 mai – 01 iunie 2010, Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie Ploieşti va organiza cea de-a 3 a ediţie a târgului „ ARTĂ, ARTIZANAT ŞI MEŞTEŞUG PRAHOVEAN”, care este o manifestare cu caracter informativ, de promovare a produselor hand-made, produselor tradiţionale româneşti: picturi, sculpturi, icoane, decoraţiuni interioare, lumânări, articole din lemn şi lut, pielărie, pietre semipreţioase, costume populare, plante ornamentale şi turtă dulce tradiţională în diverse forme. Acest eveniment îşi propune să le ofere meşteşugarilor posibilitatea de a-şi promova produsele şi în acelaşi timp să le prezinte oportunităţile de finanţare de care pot beneficia atât de la bugetul statului cat şi de la Uniunea Europeană.

Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie Ploieşti urmăreşte prin aceste evenimente:

• Să informeze difuzând informaţii în legătură cu asistenţa oferită de UE şi autorităţile naţionale întreprinderilor mici
• Să ofere asistenţă prin crearea unui parteneriat EU-IMM, subliniind pe de o parte faptul că Europa este mai puternică dacă există IMM-uri competitive, iar pe de altă parte faptul că UE este gata să le susţină şi să le ofere consiliere
• Să motiveze IMM-urile existente să-şi lărgească orizonturile, să-şi dezvolte şi să-şi extindă activitatea
• Să difuzeze idei şi să împărtăşească experienţa în domeniul antreprenoriatului
• Să încurajeze prin convingerea tinerilor că antreprenoriatul este o opţiune profesională atractivă

Vă invităm să participaţi la această acţiune, care se va desfăşura în Ploieşti în perioada 27 – 30 mai 2010. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la tel: 0244/522.085, fax: 0244/544.054. e-mail:
oficiuploiesti@clicknet.ro sau la sediul nostru din str. Cuza Voda, nr. 8, in incinta Camerei de Comert si Industrie Prahova, la demisol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu