"Mirajul utopiei. Calatoriile in URSS: control si propaganda"

Editura Vremea, Bucuresti, 2013 www.edituravremea.ro

marți, 20 aprilie 2010

NOU APEL Masura 141 sprijinirea feremelor agricole de subzistenta


Masura 141

In perioada 15 aprilie - 14 mai 2010 se va desfasura a doua sesiune de depunere a proiectelor pentru Masura 141 „Sprijinirea fermelor agricole de semi-subzistenta” din cadrul PNDR.

Prin Masura 141 se acorda sprijin public nerambursabil de 1.500 de euro/an/ferma de semi – subzistenta, pentru o perioada de cinci ani, unui singur membru al familiei, pentru aceeasi exploatatie agricola.
Beneficiarii eligibili pentru sprijinul nerambursabil acordat prin Masura 141 sunt persoanele fizice in varsta de pana la 62 de ani (neimpliniti la data depunerii Cererii de finantare), care desfasoara activitati economice, in principal activitati agricole si a caror exploatatie agricola:
• are o dimensiune economica cuprinsa intre 2 si 8 UDE;
• este situata pe teritoriul tarii;
• este inregistrata in Registrul fermelor/Registrul agricol;
• comercializeaza o parte din productia agricola obtinuta.
Depunerea proiectelor se va face la sediile Direcţiilor pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală (DADR) judeţene, în intervalul orar 09:00 – 14:00. Solicitantul sprijinului trebuie să îndeplinească cerințele de conformitate şi eligibilitate menționate în Ghidului Solicitantului aferent acestei măsuri. Procedura de selectie este cea afişată pe site-urile www.madr.ro şi www.apdrp.ro, la fiecare DADR şi respectiv CRPDRP, OJPDRP. Termenul limită de depunere pentru această sesiune de cereri de proiecte este: 14 mai 2010, ora 12.00. Anuntarea rezultatelor pentru cererile de finanțare depuse în sesiunea 15 aprilie – 14 mai 2010 se va face după aprobarea Raportului de Selecție de către Directorul General al Autorității de Management. MADR va notifica în scris şi prin intermediul paginii de internet www.madr.ro şi www.apdrp.ro pe toți solicitanții privind rezultatul evaluărilor cererilor de finanțare depuse de către aceştia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu