"Mirajul utopiei. Calatoriile in URSS: control si propaganda"

Editura Vremea, Bucuresti, 2013 www.edituravremea.ro

vineri, 23 octombrie 2009

Arta, Artizanat, Mestesug Prahovean

Comunicat de presa


Ne revine deosebita placere sa va anuntam ca in perioada 05 – 07 noiembrie 2009, Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie Ploiesti, in parteneriat cu Primaria Municipiului Ploiesti, va organiza cea de-a 2 a editie a targului „Arta, Artizanat, Mestesug Prahovean”.
Succesul primei editii se reflecta acum, in numarul mare de participanti care au confirmat prezenta la aceasta manifestare.
Acest eveniment isi propune sa le ofere artizanilor si mestesugarilor posibilitatea de a-si promova produsele hand-made, obiectele artizanale unicat si, in acelasi timp sa fie informati asupra posibilitatilor de finantare de care pot beneficia atat de la bugetul statului, cat si de la Uniunea Europeana, oportunitatile de a se face cunoscuti peste hotare (participare la targuri internationale), strategie comerciala, sprijin in afaceri.
In cadrul targului, veti putea admira expozitii de pictura, sculptura, icoane, decoratiuni interioare, lumanari, articole din lemn si lut, pielarie, costume populare, executate manual, precum si expozitii florale si turta dulce traditionala in diverse forme.
Va invitam sa participati la aceasta actiune, care se va desfasura pe platoul din fata Palatului Administrativ Ploiesti si sa va bucurati de varietatea artei si a mestesugurilor prezentate.




DIRECTOR COORDONATOR
Gabriela ANGHEL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu