"Mirajul utopiei. Calatoriile in URSS: control si propaganda"

Editura Vremea, Bucuresti, 2013 www.edituravremea.ro

marți, 18 ianuarie 2011

AM POSDRU: Aplicaţia Action Web a fost îmbunătăţită

AMPOSDRU informează beneficiarii şi potenţialii beneficiari asupra măsurilor luate în privinţa aplicaţiei Action Web, în sensul îmbunătăţirii din punct de vedere al transparenţei procesului de depunere a cererilor de finanţare, a securităţii precum şi a optimizării vitezei de răspuns. Astfel, în privinţa îmbunătăţirii transparenţei procesului de depunere, începând din 2011, orice aplicant poate să afle numărul de utilizatori conectaţi în timp real. De asemenea, în momentul în care aplicantul accesează linia de finanţare poate să afle numărul total de schiţe şi proiecte depuse în timp real. În plus, pe lângă ID-ul pe care îl primeşte proiectul, aplicantul va primi şi un număr de înregistrare a dosarului, respectiv numărul de ordine al proiectului transmis, astfel încât aplicantul să fie informat ce loc ocupă proiectul său în ordinea depunerii proiectelor.
Pentru protecţia şi securitatea aplicaţiei Action Web faţă de eventualitatea unei încărcări automate a datelor, din 2011 au fost introduse instrumente de securitate pentru a identifica prezenţa omului în faţa calculatorului. Aceste instrumente au fost introduse pentru majoritatea secţiunilor cererii de finanţare unde se introduc date de tip text.

În ceea ce priveşte structura hardware, s-a dublat puterea de calcul. Mai mult, aplicaţia Action Web a fost optimizată la nivelul cadrului sursă pentru a permite creşterea numărului de accesări simultane pe secundă (de la ordinul sutelor în trecut, la ordinul miilor în prezent).
Conducerea AMPOSDRU îşi exprimă convingerea că măsurile menţionate mai sus sunt în acord cu modificările solicitate de potenţialii beneficiari şi partenerii sociali – sindicate, patronate, organizaţii neguvernamentale – în urma problemelor apărute în data de 20 decembrie 2010, la lansarea liniei de finanţare 112.
În cadrul discuţiilor care au avut loc în data de 10 ianuarie 2011 între conducerea AMPOSDRU şi reprezentanţi ai confederaţiilor sindicale şi patronale, ai potenţialilor beneficiari, beneficiari şi ai ONG-urilor s-a propus introducerea semnăturii electronice din partea AMPOSDRU ca măsură de siguranţă pentru validarea proiectelor depuse de beneficiari.

Sursa: http://www.fseromania.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu