"Mirajul utopiei. Calatoriile in URSS: control si propaganda"

Editura Vremea, Bucuresti, 2013 www.edituravremea.ro

vineri, 25 iunie 2010

Comunicat de presă OTIMMC Ploiesti

Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie Ploiesti organizeaza in data de 29 iunie 2010 incepand cu ora 14.00 la Camera de Comert si Industrie Prahova, sala Europa, Atelierul de Informare Practica „Actualizarea si autorizarea codurilor CAEN„.
Prin aceasta sesiune de instruire, dorim sa venim in sprijinul mediului de afaceri cu informatii de ultima ora despre:
• autorizarea, conform Legii 359/2004, a activitatilor pe care le desfasoara;
• actualizarea clasificarii activitatilor din economia nationala – CAEN, conform Ordin nr. 337/2007;
• prevederile HG nr. 322/2008 privind acordarea de facilitati pentru actualizarea obiectului de activitate potrivit clasificarii activitatilor din economia nationala – CAEN. Rev 2.
Aceste informatii sunt extrem de utile, atat in cazul in care IMM-urile doresc sa fie beneficiari de fonduri guvernamentale si/sau europene nerambursabile, cat si in vederea evitarii sanctiunilor prevazute de Legea 12/1990, republicata, privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite ( art. 1 si art. 4).

ŞEF OFICIU
Elena Gabriela Anghel

Un comentariu:

  1. Numele meu este doamna Nadia Albert din Rusia și sunt astăzi o femeie fericită prin ajutorul unui împrumutător de împrumut, domnul Russ Harry. Voi trimite orice persoană care caută împrumut către această firmă de împrumut. El mi-a dat fericire mie și familiei mele, aveam nevoie de un împrumut de 500.000,00 USD pentru a-mi începe viața peste tot, fiind mamă singură cu 2 copii. Am întâlnit acest creditor credincios și DUMNEZEU care mă ajută cu un împrumut de 500.000,00 dolari SUA, la o rată scăzută. Este un om care se teme de Dumnezeu, dacă aveți nevoie de împrumut și veți rambursa împrumutul, vă rugăm să-l contactați prin e-mail-Elegantloanfirm@hotmail.com / număr Whatsapp + 393511617486

    RăspundețiȘtergere