"Mirajul utopiei. Calatoriile in URSS: control si propaganda"

Editura Vremea, Bucuresti, 2013 www.edituravremea.ro

joi, 30 iulie 2009

CONCURS PENTRU OCUPAREA POSTULUI DE COORDONATOR AL POLULUI DE CREŞTERE PLOIEŞTI

AGENŢIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ SUD MUNTENIA ORGANIZEAZĂ IN DATA DE 10.08.2009 CONCURS PENTRU OCUPAREA POSTULUI DE COORDONATOR AL POLULUI DE CREŞTERE PLOIEŞTI, ÎN CADRUL BIROULUI COORDONATOR POL. CONCURSUL SE VA DESFĂŞURA LA SEDIUL CENTRAL AL ADR SUD MUNTENIA, DIN MUNICIPIUL CĂLĂRAŞI, STR. 1 DECEMBRIE 1918, NR.1. COORDONATORUL DE POL ÎŞI VA DESFĂŞURA ACTIVITATEA LA SEDIUL BIROULUI JUDEŢEAN PRAHOVA AL ADR SUD MUNTENIA, DIN MUNICIPIUL PLOIEŞTI.
Cerinţe obligatorii pentru ocuparea postului:
• Studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalent, de preferinţă în unul dintre următoarele domenii: economic, tehnic, urbanism, juridic;
• Cunoştinţe minimale socio-economice şi geografice referitoare la arealul polului de creştere;
• Experienţă minimă(cel puţin 3 ani) în managementul de proiect (participare sau coordonare a unor proiecte de investiţii publice în infrastructură);
• Experienţă minimă ( cel puţin 3 ani ) în lucrul cu administraţia publică locală;
• Experienţă de minim 3 ani într-o funcţie de conducere;
• Abilităţi de negociere şi mediere;
• Spirit de iniţiativă şi creativitate;
• Capacitate de analiză şi sinteză, planificare strategică (experienţă în elaborarea de planuri şi strategii);
• Cunoştinţe de management al riscului sau al crizei;
• Cunoştinţe foarte bune de operare pe calculator;
• Să nu se afle în conflict de interese ( de exemplu, să nu fie acţionar la societăţi comerciale care să deruleze contracte cu unităţile administrative din cadrul polului).

Dosarele de înscriere se vor depune la sediul central al ADR Sud-Muntenia, din Municipiul Călăraşi, până la data de 06.08.2009, ora 17:00.
Concursul se va desfăşura în data de 10.08.2009 la sediul central al ADR Sud-Muntenia din Călăraşi, str. 1 Decembrie 1918, nr. 1, jud. Călăraşi, începând cu ora 1100. Etapele concursului sunt următoarele: selecţia dosarelor depuse (probă eliminatorie); proba scrisă(probă eliminatorie), cu o durată de maxim 3 ore, punctaj maxim 100 puncte, punctaj de promovare a probei scrise- minim 70 de puncte; interviul(probă eliminatorie), cu o durată maximă de 1 oră, punctaj maxim 100 puncte, punctaj de promovare a interviului- 80 de puncte.
Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul ADR Sud-Muntenia, str.1 Decembrie 1918, nr. 1, Călăraşi, tel. 0242/331 769. Persoane de contact: VIŞAN MARIANA, Director adjunct Organism Intermediar/ e-mail:da.oi@adrmuntenia.ro şi MÂŢU IOANA – Şef Birou Resurse Umane /e-mail: resurseumane@adrmuntenia.ro. Cuprinsul prezentului anunţ, bibliografia, precum şi documentele necesare înscrierii la concurs pot fi consultate şi pe site-ul ADR Sud Muntenia, la adresa www.adrmuntenia.ro (secţiunea Bibliotecă-Documente utile) .


Data publicarii: 24.07.2009

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu